Välkommen till Fyndhuset kominn.se

Billigt....Billigt....Billigt och desutom är vi trevliga också....!

INFORMATION 2018-06-20

Passa på.....!
På väldigt många av våra trogna kunders önskan, kommer vi att den 27 Juni, Öppna butiken mellan 15:00 - 18:00 för att ge er chansen till att fynda med 70% rabatt på ordinarie priser som dras av i kassan!

"Butiken har då fyllts på från lagret och är proppfull...!"

Vår butik på Södra Västeråsvägen 4 i Kolbäck är under avveckling och därför STÄNGD!, vi söker nya större och bättre anpassade lokaler för butiken, vi kommer löpande med information här på www.kominn.se!

Dock har ni fortfarande möjlighet att handla från butiken med 70% rabatt även en tid framöver, kontaka oss via våra kontaktvägar så bestämmer vi en tid som passar er!
Vi kan även erbjuda viss lagerförsäljning från vårt andra lager på Västra Ågatan 1 i Kolbäck, där finner ni även vårt reklam företag "tryckinn.se"!Butiksloppis i Västerås och Eskilstuna
Vi har köpt upp inkråmet dvs inredningen mm från Butiksloppis i Västerås samt Eskilstuna i konkurs, all inredning såsom hyllsystem, kassadiskar, provhytter, butikslarm, glasmontrar, mm inredningen är bara drygt ett år gammal och i nyskick!
Vi säljer nu ut den i delar och hjälper även till med finanseringen, unikt tillfälle för dig som går i tankarna att starta upp en butik eller byta ut inredningen!

 

Ny hemsida! (2018-02-17)
Det kommer att ta några dagar innan allt fungerar som det ska med massor av nya smarta funktioner på sidan, vi uppdaterar nu hela sidan så allt ska bli enkelt för er som kund, hoppas på ert förbiseende i detta och önskar er varmt Välkommen!

Fyndhuset kominn.se är ett varuhus i två plan på nästan 1000 kvm, här finner du allt för hela familjen, här kan du fynda allt från leksaker, hushållsarticklar, pressenter, verktyg, byggmateriel för ditt hus eller tillbehör till din bil eller båt samt mycket annat roligt!
Vi köper och säljer små och stora partier från konkurser samt rest och överskottspartier från företag och konkursförvaltare och säljer över disk i våra butiker!
Stora inköp samt transporter med egna långtradare pressar ner priset i golvet, allt för att du ska få så mycket som möjligt för pengarna!


Varmt Välkommen till Fyndhuset kominn.se!


Slumpade varor i varugalleriet