Välkommen till Fyndhuset Kominn.se!

BILLIGT.... BILLIGT.... BILLIGT...!


Ett helt hus i två plan med bara roliga och fyndiga saker...

FYNDHUSET KOMINN.se

Från och med Januari 2018 har vi öppet endast sista helgen (lördag samt söndag, kl 10:00 - 16:00) i varje månad, samtliga andra dagar har fyndhuset STÄNGT!
Vi kommer under dessa helger att ha utförsäljningar av varor från konkurser samt restpartier med minst 50% rabbat på ordinarie priser som dras av i kassorna!

NÄSTA STORA UTFÖRSÄLJNING !

Nästa stora utförsäljning blir helgen den 27 samt 28 Januari 2017, mer information kommer här samt på facebook inom kort..!


Lite om fyndhuset kominn.se

I det lilla samhället Kolbäck i Västmanland ligger fyndhuset kominn.se ett hus i två våningar fyllt av möjligheter till bra affärer och det där som alla letar efter "just den där rätta känslan" som gör alla glada, man trivs och vill tillbaka av nyfikenhet på vad som dykt upp denna gång!

​Här kan du strosa omkring bland hyllor som bågnar av roliga saker för alla i familjen, i vårt fik får du alltid nybryggt kaffe och en supergod smörgås och barnen sin smaskiga mjukglass mums!
Vi säljer allt från blommor till containerfartyg, nytt och begagnat allt kommer från konkurser, restpartier och överskott och det roligaste av allt! till superlåga priser som gör alla glada!

​Utöver detta kan vi erbjuda textfolier till skyltar, bilar, maskiner, båtar samt tryck på arbetskläder, sportkläder, T-shirt, mm även detta till kannonpriser och med kort leverans tid!

Du kan betala med kontanter, bankkort, swish hos oss!

Så varmt välkomna till oss på fyndhuset Kominn.se

Öppet tider:
Sista helgen (Lördag samt Söndag) i varje månad, vi håller öppet 10:00 - 16:00.
Andra dagar STÄNGT!


Utförsäljningar av konkurs samt restpartier till minst 50 % rabbat på ordinarie priser, rabbaten dras av i kassorna, följ oss här på www.kominn.se samt på facebook för aktuella utförsäljningar!